Diner 216    

--- Voorgerechten ---

Gravad Lax ‘onderdrukte’ zalm met mierikswortel-crème en dim sum van zalm 9

Tataki Rund geschroeide Beemster rund met rucola-pesto en een croquet van eend 9

Kwartel-rouleaux huisgemaakt met een marmelade van kastanje, champignon en rode ui met polenta vingers 10

Caprese van gegrilde groenten, tomaat en mozzarella 7


--- Hoofdgerechten ---

Schoorls Duinkonijn bout en rugfilet met crème van pompoen en een saus van zilverui 19 Noord-Hollandse Blauw Hoen Rouleaux Rouleaux van kippenhaasjes van de Blauwhoen met truffel-risotto en gebakken shi-take 17 Snoekbaars met Creuses Gebakken ijsselmeer-snoekbaars met krokante creuses op gesmoorde witte kool 19 Geitenkaas- Gort-Omelet Egmondse geitenkaas bollen met truffel-omelet op Alkmaarder Parelgort 17



--- Hoofdgerechten: XO-Burgers --- Geserveerd met AJ-Helmgras-frites en groeten op een flaguette (ongezoet vloerbroodje)

West-Frisia-Burger runderburger met Schager buikspek, Beemster kaas, saus van Alkmaarder 'blauw' en gebakken ei uit Schoorl 17 Gamba-Burger met zoetzure komkommer, saffraan-mayonaise, Granny Smith compote Tobiko kaviaar en gerookte tonij17 Blauwe-Burger Burger van Blauw Hoen met Alkmaarder 'blauw'-saus, rode-uien-compote en Beemster kaas 17 Groen-Egmond Egmondse geitenkaas-Spinazie burger met portobello 17

--- Dessert ---

Tarte Tartin 
Taartappel met karamel-room en vanille-ijs 6
Crème brûlée​ met ster-anijs bereid en omgeven met zoet 7

Kweepeer & Bitterkoekje
Bitterkoekjes-bavarois met crème en chipjes van Kweepeer 9
Koffie plus met zoete verrassing uit de keuken 5


*** Verrassingsmenu’s ***

Laat u verrassen door de chef-kok

3 gangen 25 of 5 gangen 35