Gravad Lax
‘onderdrukte’ zalm met mierikswortel-crème en dim sum van zalm 9
Tataki Rund
geschroeide Beemster rund met rucola-pesto en een croquet van eend 9
Kwartel-rouleauxhuisgemaakt met een marmelade van kastanje, champignon en
rode ui met polenta vingers 10
Caprese
van gegrilde groenten, tomaat en mozzarella 7
--- Hoofdgerechten ---
Schoorls Duinkonijn
bout en rugfilet met crème van pompoen en een saus van zilverui 19
Noord-Hollandse Blauw Hoen Rouleaux
Rouleaux van kippenhaasjes van de Blauwhoen
met truffel-risotto en gebakken shi-take 17
Snoekbaars met Creuses
Gebakken ijsselmeer-snoekbaars met krokante creuses op gesmoorde witte kool 19
Geitenkaas- Gort-Omelet
Egmondse geitenkaas bollen met truffel-omelet op
Alkmaarder Parelgort 17
--- Hoofdgerechten: XO-Burgers ---
Geserveerd met AJ-Helmgras-frites en groeten op een flaguette (ongezoet vloerbroodje)
West-Frisia-Burger
runderburger met Schager buikspek, Beemster kaas,
saus van Alkmaarder 'blauw' en gebakken ei uit Schoorl 17
Gamba-Burger
met zoetzure komkommer, saffraan-mayonaise, Granny Smith compote
Tobiko kaviaar en gerookte tonijn 17
Blauwe-Burger
Burger van Blauw Hoen met Alkmaarder 'blauw'-saus,
rode-uien-compote en Beemster kaas 17
Groen-Egmond
Egmondse geitenkaas-Spinazie burger met portobello 17
--- Dessert ---
Tarte Tartin
Taartappel met karamel-room en vanille-ijs 6
Crème brûlée
met ster-anijs bereid en omgeven met zoet 7
Kweepeer & Bitterkoekje
Bitterkoekjes-bavarois met crème en chipjes van Kweepeer 9