Broodje Bal 7bal gehakt uit eigen keuken. Onweerstaanbaar in eigen jus met champignons en uitjes
Zalm 8huisgerookt met zoetzure komkommer en Tzatziki
Carpaccio 8van beemster rund met tomaten-mayonaise, pijnboompitjes, rucola en Old Alkmaar kaas
Geitenkaas uit Egmond 7met portobello, frisse granny smith-salade en honing
Saté langzaam gegaarde Beemster kippendij met zoetzure Komkommer 13
Biefstuk brood 15Black Angus biefstuk 180 gram met gebakken paddenstoelen & ui in eigen jus
2 rundvlees kroketten met brood en Zaanse mosterd 6
Uitsmijter ham-kaas 6
Omelet Pesto met groente en mozzarella 7
Tomatensoep met brood 4
Soep van het seizoen 4
Kip, gerookt met bacon, beemster-kaas en pittige guacamole 7
Tonijnsalade van de chefkok gegratineerd met kaas 7
Ham-Kaas 4
Mozzarella-Pesto –tomaat 5
Tonijnsalade – Kaas 5
West-Frisia 9 Waddengoud Rund-Burger met Schager Spek en Beemster kaas
Dirty Schoorl 9Schoorlse variant op Londense Dirty Burger met tomaten-salsa en stevig Worcestersaus
Drip-kip 9van biologische kip met gebakken (zacht) ei en guacamole
Egmond-Vega 9Portobello, Spinazie en gemarineerde Egmondse geitenkaas.
Huisgemaakt saucijzenbroodje van het seizoen 4
Frisse winterse salade (vlees, vis of vegetarisch) 12
3 gangen schoorlse Lunch-menu; 15
Soep van de dag
Club Sandwich naar keuze
Flensje met seizoensfruit
Soep van het seizoen 2 hartige en 2 zoete broodjes met uiteraard biologische thee of slow tea
fles biologische Merlot (rood) of Chardonnay (wit)
brood met tapenade, aioli en olie
mini-clubsandwich kip of zalm
huisgemaakte bittergarnituur
High Beer Sancti Adelberti 15 (pp, minimaal 2)
2 Sancti Adelberti Egmonds Abdijbier pp (blond, dubbel, tripel of weizen)
huisgemaakte “bappas”