Drieslag Hollandse Garnalen
's Werelds lekkerste garnalen in 3 bereidingen; terrine, soep en kroket.
Natuurlijk met romige whiskey sausof
Beemster kalf
Smeuïge rilletes van kalf met gekonfijte zilveruitjes en
mousse van kippenlever. Met huis-gebakken boter-brioche.
--- tussen ---
Ossenstaart bouillon
Dubbel getrokken ossentaart-bouillon met gepocheerd ei en pulled beefof
Enkhuizer palingsoep
met gebakken spekjes en kerrie-soesjes
--- hoofd ---
Triple Wild op Zuurkool
Hertenbiefstuk, Rouleaux van Zwijn en Hazenpeper
op een bed van Langerdijker zuurkool.
Met kastanje-Pomme Dauphine en wildjusof
Paling in het GroenPaling in groene-kruidensaus met krieltjes
en een paling-bitterbal
--- na ---
Witte Chocolade-kwark-mousse
Romige witte chocolade-mousse met cranberry-gelei,
sinaasappel hangop en Schoorlse stoofappeltjesof
Duinberker Kaas plateau
3 gangen 39 of 57*
4 gangen 45 of 69*
* inclusief bijpassend wijn-arrangement
Kerst à la Cart
--- voor ---
Carpaccio van Beemster Rund
met tomaten-mayonaise, rucola en snippers Old Alkmaar
samen met tosti van tomaat en mozzarella 12
Portobello - Geitenkaas
Schoorlse Portobello met
gemarineerde Egmondse Geitenkaas en cranberry uit de oven,
op een salade van Granny Smith. 12
--- soep ---
Fles pompoen
Soep van gepofte fles-pompoen met een crouton van focaccia brood 7
--- hoofd ---
Chateaubriand (2 personen)
Ossenhaas, 400 gram gesneden met
verse Hollandse dikke frites,
frisse salade en bearnaisesaus50
Zalm Frisia
Zalm onder een korstje van Old Alkmaar Kaas op
puree van rode biet met
saus van Zaanse mosterd 22
Hertenbiefstukop Langdijker zuurkool met jus van zilveruitje23
--- na ---
Vanille Crème Brûlée op klassiek Franse wijze bereid 8of
Grand Dessert voor 2 personen 17