Kerstmenu & à la cart  


--- voor ---

Drieslag Hollandse Garnalen 's Werelds lekkerste garnalen in 3 bereidingen; terrine, soep en kroket. Natuurlijk met romige whiskey saus of Beemster kalf Smeuïge rilletes van kalf met gekonfijte zilveruitjes en mousse van kippenlever. Met huis-gebakken boter-brioche.

--- tussen ---

Ossenstaart bouillon Dubbel getrokken ossentaart-bouillon met gepocheerd ei en pulled beef of Enkhuizer palingsoep met gebakken spekjes en kerrie-soesjes

--- hoofd ---

Triple Wild op Zuurkool Hertenbiefstuk, Rouleaux van Zwijn en Hazenpeper op een bed van Langerdijker zuurkool. Met kastanje-Pomme Dauphine en wildjus of Paling in het Groen Paling in groene-kruidensaus met krieltjes en een paling-bitterbal

--- na ---

Witte Chocolade-kwark-mousse Romige witte chocolade-mousse met cranberry-gelei, sinaasappel hangop en Schoorlse stoofappeltjes of Duinberker Kaas plateau 3 gangen 39 of 57* 4 gangen 45 of 69* * inclusief bijpassend wijn-arrangement 

Kerst à la Cart

 

--- voor ---

Carpaccio van Beemster Rund met tomaten-mayonaise, rucola en snippers Old Alkmaar samen met tosti van tomaat en mozzarella 12 Portobello - Geitenkaas
Schoorlse Portobello met gemarineerde Egmondse Geitenkaas en cranberry uit de oven, op een salade van Granny Smith. 12

--- soep ---

Fles pompoen Soep van gepofte fles-pompoen met een crouton van focaccia brood 7

--- hoofd ---

Chateaubriand (2 personen) Ossenhaas, 400 gram gesneden met verse Hollandse dikke frites, frisse salade en bearnaisesaus 50


Zalm Frisia
Zalm onder een korstje van Old Alkmaar Kaas op puree van rode biet met saus van Zaanse mosterd 22

Hertenbiefstuk op Langdijker zuurkool met jus van zilveruitje 23

--- na ---

Vanille Crème Brûlée op klassiek Franse wijze bereid 8 of Grand Dessert voor 2 personen 17