boek hier uw kamer
Eten in tijden van Corona

Met het boeken van een kamer, huurt u tevens een ruimte beneden in het restaurant. Die tweede ruimte kunt u gebruiken voor ontbijt of voor diner of om gezellig een spelletje oid te doen. Tot nadere orde is het u vrij om elders eten te halen of te laten bezorgen. Wij leveren dan graag bestek, borden en de drankjes

HOTEL 
B&B Hotel Duinberk is een kleinschalig hotel met 5 eenvoudige kamers in hartje Schoorl. Locatie, locatie, locatie; dit is simpelweg dé beste plek in Schoorl. Rustige steenworp afstand naar links is het befaamde Klimduin en naar rechts het Bezoekerscentrum Schoorlse Duinen met de Neerlânds hoogste duin. De route naar het Schoorlse strand met fiets of lopend leidt u door het mooiste stukje natuur van Nederland.


KAMERS
De kamers zijn dit jaar volledig van onder tot boven vernieuwd. Uiteraard brandschoon en een eigen moderne badkamer met toilet, douche en wastafel. De bedden zijn door en door gereinigd en slapen volgens mijn gasten heerlijk. Het zijn bescheiden kamers die geschikt zijn om heerlijk te slapen maar niet om langere perioden in te verblijven. Daarvoor gaan de meeste gasten naar het balkon, het vergrootte dakterras, het terras beneden en het huiskamer-restaurant met veel leesvoer, spelletjes en overal natuurlijk heerlijke koffie of bijvoorbeeld een mooie wijn. Op de tap hebben we altijd heerlijk Affligem Blond Bier en het bier van de maand.

ONTBIJT
's Ochtends wordt op verzoek een heerlijk ontbijt in buffet geserveerd met heerlijke vers gemalen koffie, versgeperst sinaasappelsap, vers fruit, vers bio-eitje en vers afgebakken broodjes. Naast een breed scala aan zoet & hartig beleg en allemaal andere lekkere dingen geeft pianomuziek op de achtergrond, een heerlijke start van de dag.


RESERVEER NU
Kamer 112. aan de voorzijde van het chalet, 2 Pullman matrassen en enige kamer met eigen balkon
Kamer 25. standaardkamer met 2 bedden
Kamer 38&44. aan de achterzijde met 2-persoonsbed en eigen toegang tot het dakterras
Kamer 98. kamer in de gekoelde nok van het chalet


boek hier uw kamer