boek hier uw kamer


HOTEL 
Locatie, locatie, locatie; dit is simpelweg dé beste plek in Schoorl. 
B&B Hotel Duinberk is een kleinschalig hotel met eenvoudige kamers in hartje Schoorl. Rustige steenworp afstand naar links is het befaamde Klimduin en naar rechts het Bezoekerscentrum Schoorlse Duinen met de Neerlânds hoogste duin. De route naar het Schoorlse strand met fiets of lopend leidt u door het mooiste stukje natuur van Nederland.


KAMERS
De kamers zijn in 2020 volledig van onder tot boven vernieuwd. Uiteraard brandschoon en een eigen moderne badkamer met toilet, douche en wastafel. De bedden zijn door en door gereinigd en slapen volgens onze gasten heerlijk. Het zijn bescheiden kamers die geschikt zijn om heerlijk te slapen maar niet om langere periodes in te verblijven. Daarvoor gaan de meeste gasten naar het balkon, het grote dakterras, het terras beneden en het huiskamer-restaurant met veel leesvoer, spelletjes en overal natuurlijk heerlijke koffie of bijvoorbeeld een mooie wijn. Op de tap hebben we heerlijk Affligem Blond Bier en het bier van de maand.

ONTBIJT
's Ochtends wordt een heerlijk ontbijt in buffet geserveerd met heerlijke vers gemalen koffie, versgeperst sinaasappelsap, vers fruit, vers bio-eitje en vers afgebakken broodjes. Naast een breed scala aan zoet & hartig beleg en allemaal andere lekkere dingen geeft pianomuziek op de achtergrond, een heerlijke start van de dag.


RESERVEER NU
Luxe kamer. Aan de voorzijde van het chalet, 2 Pullman matrassen en enige kamer met eigen balkon
Dakterras-kamer. Aan de achterzijde met 2-persoonsbed en eigen toegang tot het dakterras
Nokkamer. Kamer in de gekoelde nok van het chalet
Standaardkamer. Standaardkamer met 2 bedden

boek hier uw kamer