boek hier uw kamer
HOTEL 
B&B Hotel Duinberk is een kleinschalig hotel met 5 eenvoudige kamers in hartje Schoorl. Locatie, locatie, locatie; dit is eenvoudigweg de beste plek in Schoorl. Rustige steenworp naar links is het befaamde Klimduin en rechts het Bezoekerscenturm Schoorlse Duinen met de Neerlands hoogste duin. De route naar het Schoorlse strand met fiets of lopend leidt u door het mooiste stukje natuur van Nederland.


KAMERS
De kamers zijn allen brandschoon en hebben een nieuwe badkamer met toilet, douche en wastafel. De bedden zijn door en door gereinigd en slapen volgens mijn gasten heerlijk. Bovendien hebben de bedden in de winter een elektrische deken die eventueel naast de verwarming voor extra comfort zorgen. Het zijn bescheiden kamers die heel geschikt zijn om heerlijk te slapen maar niet om langere perioden in te verblijven. Daarvoor gaan de meeste gasten naar het balkon, het dakterras, het restaurant of het grote terras voor.

ONTBIJT
's Ochtends wordt een heerlijk ontbijt geserveerd met heerlijke vers gemalen koffie, versgeperst sinaasappelsap, een bio-ei'tje, fruit en vers afgebakken broodjes. Naast een breed scala aan beleg en allemaal andere lekkere dingen dwingt piano muziek een heerlijke start van de dag af.


RESERVEER NU
Kamer 1. voorzijde van het chalet, 2 Pullman matrassen en enige kamer met eigen balkon
Kamer 2. kleinste 1-persoonskamer maar met 2 bedden dus ruimte voor 2
Kamer 3. achterzijde met 2-persoonsbed en eigen toegang tot het dakterras
Kamer 4. achterzijde met 2-persoonsbed en eigen toegang tot het dakterras
Kamer 5. 2 bedden zonder aanpalende kamers maar ook zonder directe toegang tot dakterras of balkon
Combinatie kamers; Voor families etc. Maximaal 5 personen; aantrekkelijke prijs op aanvraag!!

boek hier uw kamer